detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
09.12.2019 17:05
Де дивитися «нормандський саміт» онлайн
Де дивитися «нормандський саміт» онлайн
У Парижі 9 грудня відбувається саміт «нормандської четвірки». Для переговорів у Єлисейському палаці зустрілися Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Володимир Путін та Ангела Меркель.

Українські телеканали та онлайн-медіа транслюють події в Єлисейському палаці в прямому ефірі. Марафони доповнюють сюжети, прямі включення, гостьові студії.

Анонсований раніше на 17.00 (за Києвом) час початку саміту у «нормандському форматі» перенесено щонайменше на півгодини, повідомляє «Укрінформ». Анонсована раніше на 19.45 підсумкова пресконференція лідерів Франції, України, Німеччини та Росії перенесена щонайменше на 22.00. 

Нижче ми зібрали марафони і стріми каналів «Настоящее время», «Наш», 24 канал, Прямий канал, «Еспресо», 5 канал, «Громадське», «112 Україна», ZIK, онлайн-медіа «Сьогодні», «Радіо Свобода».

Нагадаємо, у Парижі 9 грудня відбудеться зустріч «нормандської четвірки». Для переговорів зустрінуться керівники чотирьох держав: Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Володимир Путін та Ангела Меркель. Початок зустрічі запланований на 17:00 (за київським часом), після неї запланована спільна пресконференція. Низка українських каналів направили до Франції знімальні групи та змінили програмну сітку через зустріч у «нормандському форматі». Пресслужби каналів розповіли «Детектору медіа» про свої ефіри в день зустрічі, про це можна почитати тут

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY