detector.media
05.12.2019 17:07
The New York Times відмовилася виправляти інтерв’ю з Оленою Зеркаль
The New York Times відмовилася виправляти інтерв’ю з Оленою Зеркаль
Американська газета The New York Times відмовилася виправляти інтерв’ю з колишньою заступницею міністра закордонних справ України Оленою Зеркаль.

Про це пані Зеркаль 5 грудня написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона розповіла, що вночі отримала листа віл міжнародного редактора видання Майкла Слакмана. «Редакція The New York Times не має бажання виправляти текст і дотримується версії автора. Це дуже розчаровує, оскільки я завжди виходила з того, що провідні світові ЗМІ мають високі журналістські стандарти та етику, а також поважають своїх співрозмовників», – повідомила вона.

Олена Зеркаль додала, що продовжить наполягати на необхідності коректного використання її цитат.

Нагадаємо, колишня заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль, розкритикувала американське видання New York Times за інтерв'ю з нею. Зокрема, вона звинуватила газету в маніпуляціях, які «притаманні лише російській пропаганді». 

Олена Зеркаль 4 грудня написала відкритий лист редактору газети The New York Times з вимогою надрукувати виправлений текст інтерв'ю та попросила видання надрукувати цей лист.

Головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш з посиалнням на лист від The New York Times повідомив, що газета вважає вірним свій репортаж з цитатами колишньої заступниці міністра закордонних справ Олени Зеркаль.

Фото: ncac.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY