detector.media
05.12.2019 15:30
Газета The New York Times відкинула звинувачення в маніпуляціях щодо інтерв’ю з Оленою Зеркаль
Газета The New York Times відкинула звинувачення в маніпуляціях щодо інтерв’ю з Оленою Зеркаль
Газета The New York Times вважає вірним свій репортаж з цитатами колишньої заступниці міністра закордонних справ Олени Зеркаль.

Про це 4 грудня повідомив головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш на своїй сторінці в Facebook.

Він розповів, що отримав листа від The New York Times, у якому йшлося: «The New York Times наполягає на вірності свого репортажу, котрий включає прямі цитати Олени Зеркаль про події що відбулися».

Олена Зеркаль 4 грудня написала відкритий лист редактору газети з вимогою надрукувати виправлений текст інтерв'ю.

«Я була дуже розчарована, дізнавшись, що в інтерв'ю, яке я дала Ендрю Крамеру з The New York Times, мене цитували поза контекстом, оскільки більша частина інтерв'ю не показувала мою позицію точно. Результатом цього стали інтенсивні спекуляції в ЗМІ та додавання "масла у вогонь", що не відповідає інтересам ні України, ні США. Високі стандарти, які я очікую від The New York Times, не були виконані в цьому випадку»,повідомила вона на своїй сторінці в Facebook.

Пані Зеркаль також попросила видання надрукувати цей відкритий лист.

Нагадаємо, колишня заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль, розкритикувала американське видання New York Times за інтерв'ю з нею. Зокрема, вона звинуватила газету в маніпуляціях, які «притаманні лише російській пропаганді». 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY