detector.media
26.11.2019 16:04
Ексречниця Трампа розповіла про погрози
Ексречниця Трампа розповіла про погрози
Колишня речниця президента США Дональда Трампа Сара Сандерс розповіла, що під час роботи в Білому домі вона отримувала погрози.

Про це повідомляє The New York Times.

«На мене нападали за все, а не лише за мої виступи», – сказала вона.

Сара Сандерс також розповіла, що погрожували її дітям. «Було багато всього. Я ненавиджу згадувати це, але коли я була на цій посаді і мала секретну службу – це було ненормально», – пояснила вона.

За словами ексречниці президента США, її називали «товстою футбольною мамашею», проте її найбільше хвилювали звинувачення в брехні.

«Мені не подобалося, що мене називали брехухою, – розповіла вона. – Інші речі мене турбували набагато менше».

Крім того, перед звільненням з посади речниці президент США, Дональд Трамп закликав її балотуватися на посаду губернатора Арканзасу. Ця посада відкриється в 2023 році. Хоча пані Сандерс ще офіційно не оголосила про свої наміри, журналісти припускають, що вона планує висувати свою кандидатуру.

Зокрема, вона повідомила, що планує допомогти в проведенні кампанії Дональда Трампа. Проте уточнила, що результати виборів не матимуть великого впливу на її власне політичне майбутнє. «Якщо він виграє, є міцна база, і люди прийдуть і будуть корисні, – каже вона. – Якщо він програє, люди будуть гніватися, і вони захочуть згуртуватися навколо людей Трампа».

Нагадаємо, у липні 2017 року прессекретарем Білого дому в США після звільнення з цієї посади Шона Спайсера стала Сара Хакабі Сандерс. Проте наприкінці червня 2019 року вона пішла у відставку. На посаді її замінила Стефані Грішем, яка була представницею першої леді США Меланії Трамп. 

Фото: Аль Драго / The New York Times

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY