detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
14.11.2019 18:53
Радіостанції «ТАВР Медіа» виграли в Нацраді 5 ФМ-частот в обласних центрах і великих містах
Радіостанції «ТАВР Медіа» виграли в Нацраді 5 ФМ-частот в обласних центрах і великих містах
14 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на 5 ФМ-частот для розвитку музично-розважального мовлення, оголошеного 28 серпня 2019 року.

У результаті всі частоти дісталися радіостанціям найбільшого українського радіохолдингу «ТАВР Медіа» (власники – Віктор Пінчук і Микола Баграєв).

Радіомережа «Мелодія ФМ» (ТОВ «ТРК “Радіо Кохання”»), яка подала на конкурс дві заявки, виграла частоти в Житомирі (98,2 МГц) і Херсоні (90,4 МГц).

Радіомережа Radio Relax (ТОВ «Мюзік радіо»), яка також подала дві заявки, виграла частоти в Полтаві (96,2 МГц) і Кременчуці Полтавської області (93,4 МГц).

Нова радіостанція «ТАВР Медіа» Radio Jazz (ТОВ «Ч К»), що порівну належить генеральному директору «ТАВР Медіа» Ігорю Чернишову та члену ради директорів «ТАВР Медіа» Сергію Кузіну, здобула частоту 105,4 МГц у Львові. Нагадаємо, що Radio Jazz у квітні 2019 року виграло частоту в Києві на форматному конкурсі джазових радіостанцій і через місяць запустило мовлення.

Без частот за результатами конкурсу залишилися:

Нагадаємо, рішення про проведення цього конкурсу Нацрада ухвалила 11 липня. На конкурс виставили 5 ФМ-частот у Житомирі, Львові, Кременчуку, Полтаві, Херсоні. Конкурсні умови передбачали не менше 50% розважальних передач і підбірки музичних творів у загальному обсязі мовлення; не менше 75% ведення передач українською мовою; не менше 35% пісень українською мовою; мовлення без ретрансляції та використання вихідних даних інших мовників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY