detector.media
04.11.2019 16:25
Медіагрупи розпочали маятникові відключення сигналу для абонентів безкоштовного супутника (Оновлено)
Медіагрупи розпочали маятникові відключення сигналу для абонентів безкоштовного супутника (Оновлено)
З 4 листопада група «1+1 медіа» та StarLightMedia розпочинають короткочасні маятникові відключення сигналу для абонентів супутника (блекаути). Це відбувається у межах проєкту кодування супутникового телевізійного сигналу.

Про це повідомили прес-служби медіагруп.

Блекаути триватимуть до кодування сигналу, яке заплановано на 20 січня 2020 року. Відключення відбуватимуться на телеканалах «1+1», «2+2», «ТЕТ», СТБ,  Нового та ICTV  у прайм-тайм та триватимуть по 2 хвилини. У цей час трансляцію зображення програм телеканалів буде повністю закрито плашкою, яка міститиме інформацію про кодування супутникового сигналу: «Увага! Це повідомлення саме для тебе!  Вже на початку 2020 року супутниковий сигнал цього та інших українських телеканалів буде закодовано! Щоб мати змогу дивитись їх надалі, негайно звернись до офіційного телевізійного оператора

«Ми докладаємо максимум зусиль і закликаємо всіх своїх партнерів - офіційних провайдерів телебачення, забезпечити комфортний перехід глядачів з відкритого супутникового типу прийому каналів на інші типи прийомів », - наголосив Микола Фаенгольд, комерційний директор дивізіону Digital & PayTV StarLightMedia.

Мета відключень – ще раз звернути увагу абонентів супутнику на факт невідворотності кодування сигналу.

Нещодавно оператор ефірного цифрового телебачення «Зеонбуд» закодував свій супутниковий сигнал.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи погодили дорожню карту щодо кодування сигналу на супутнику. Дата остаточного кодування супутникового сигналу змістилася на початок 2020 року, а саме на 20 січня. Основні етапи кодування передбачені в дорожній карті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY