detector.media
01.11.2019 20:49
Український бізнесмен Ярославський взяв участь у програмі російського пропагандиста Соловйова
Український бізнесмен Ярославський взяв участь у програмі російського пропагандиста Соловйова
Раніше ведучий програми «Вечір з Володимиром Соловйовим» зневажливо обговорював харківського бізнесмена Олександра Ярославського та його ініціативу по відбудові донецького аеропорту.

Про участь Ярославського в російському ток-шоу повідомляє пресслужба групи DCH, президентом якої він є, пише «Інтерфакс-Україна».

Український бізнесмен брав участь у прямому включенні в ефірі російської телепрограми «Вечер с Владимиром Соловьевым» 31 жовтня.

«Якщо хоч якусь крапельку або якусь лепту внесу тим, що я запропонував відбудувати Донецький аеропорт, - я буду просто щасливий. А вплинути на все інше я не можу. Я можу впливати тільки на те, чим я керую», - зазначив Олександр Ярославський.

Нагадаємо, 29 жовтня учасники російського ток-шоу «Вечер с Владимиром Соловьевым» обговорювали бізнес-діяльність Ярославського та з'ясовували походження його статків через заяву бізнесмена про готовність вкласти $100 млн у відбудову донецького аеропорту. У відповідь на «неоднозначні оціночні судження» ведучого й гостей програми Ярославський у відкритому листі запропонував Соловйову влаштувати телеміст, щоб прояснити ситуацію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY