detector.media
28.10.2019 12:05
Телеканал «Київ» змінює формат ранкового мовлення
Телеканал «Київ» змінює формат ранкового мовлення
З 28 жовтня в ефірі телеканалу «Київ» з’явиться низка коротких інформаційних програм, об’єднаних загальною концепцією.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

На телеканалі виходитимуть короткі розважально-пізнавальні та інформаційні програми, тривалістю до чотирьох хвилин.

Зокрема, стартує новий формат з програми «Блог по-київськи», проєкт стане майданчиком для діалогу між киянами-блогерами та містянами. «Блог по-київськи» – це серії програм на різноманітні тематики, які будуть виходити під спільною назвою. Вести свій блог на телеканалі будуть телерадіоведуча Марта Мольфар, арт-фешн стиліст Ірина Бейлі та інші блогери, імена яких поки не називають.

На фото Марта Мольфар

На фото Ірина Бейлі

У рамках нових форматів також з’явиться проєкт «Київ. Відкрито»: «Це щоденна програма-афіша, що висвітлює цікаві події та місця столиці, які варті уваги киян та гостей міста. У ній глядачі знайдуть поради, куди варто піти звичайним мешканцям великого міста. Тут зібрано все: від виставки до маленького нового ресторанчика».

Ці формати втілює креативний продюсер каналу Євген Лесной.

На фото Євген Лесной

Крім того, у рамках перезапуску телеканал «Київ» оновив сітку мовлення – у ефірі з'явиться більше програм, де головними героями будуть кияни.

Раніше канал запустив спортивно-розважальну програму «Веселі старти» – дитяча спортивно-розважальна програма в режимі real time показує живі емоції, переживання та виклики реальних учнів київських шкіл під час змагань.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко призначив Юрія Лященка тимчасовим виконувачем обов’язків директора телеканалу «Київ» 7 травня. У червні генеральним продюсером телеканалу «Київ» став Олександр Мельничук, а інформаційну службу мовника очолив Сергій Мамаєв. А 27 липня тимчасовою виконувачкою обов’язків директора «Радіо Київ» стала Наталія Лященко.

Юрій Лященко разом з дружиною Наталією Лященко в минулому володів супутниковими телеканалами Star TV і «Погода ТБ», вони співзасновники інтернет-радіостанції української музики Radio1.ua, яка хотіла стати загальнонаціональною мережею.

15 серпня Київський муніципальний телеканал «Київ TV» змінив логотип на «Київ», а муніципальна радіостанція «Радіо Київ» змінила позивний на «Київ FM».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY