detector.media
01.10.2019 17:18
Головредка КРТ анонсувала перезапуск каналу з програмами Коцаби, Васильця і дочки Бузини
Головредка КРТ анонсувала перезапуск каналу з програмами Коцаби, Васильця і дочки Бузини
У рамках ребрендингу каналу «Київська Русь» (КРТ) планують створити «авторське телебачення» з проєктами «відомих публічних осіб» і контентом власного виробництва у прямому ефірі.

Про це головна редакторка телеканалу «Київська Русь» Олена Вавілова розповіла в інтерв’ю виданню «2000». Вона також уточнила, що паралельно працює в тижневику «2000».

«Зовсім скоро "Київська Русь" з'явиться на екранах наших телевізорів, гаджетів і девайсів з абсолютно новим обличчям і оригінальним контентом власного виробництва. У команди каналу амбітні плани – у найкоротші терміни скласти конкуренцію першим "кнопкам" країни», – сказала вона.

Головред КРТ уточнила, що канал не зберігатиме формат православного каналу: «Я б сказала так: ми створюємо сімейний телеканал з Богом у душі і потужним духовним стрижнем, заснованим на слов'янській триєдності, канонічному православ'ї і антивоєнній риториці. Разом з тим, це буде сучасне інтерактивне телебачення з широким спектром можливостей, якими володіють електронні ЗМІ».

Канал планує запустити низку проєктів, а саме:

«У найближчих планах каналу – запуск пілотних проєктів, присвячених Донбасу і Криму; на стадії виробництва цикл програм про публічних людей – «Щаслива жінка» і Alter ago. І, звичайно ж, кожен новий день ми будемо починати з програми «Ранковий настрій» і з молитви про відновлення миру на нашій землі», – додала Олена Вавілова.

Телеканал КРТ (Товариство з обмеженою відповідальністю «Телестудія "Астра-ТБ"») належить Геннадію Васильєву – колишньому генпрокурору та політику «Партії регіонів».

Фото: ukrbiz.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY