detector.media
30.09.2019 13:43
У Полтаві «мінували» будинок ведучого «Вата-шоу», інформація не підтвердилася
У Полтаві «мінували» будинок ведучого «Вата-шоу», інформація не підтвердилася
До Головного управління Національної поліції Полтавської області 27 вересня надійшло повідомлення про нібито мінування будинку ведучого «Вата-шоу» Андрія Полтави. Після обстеження об’єкта правоохоронці з’ясували, що ця інформація не відповідає дійсності.

Про це повідомляє телеканал «ІРТ-Полтава».

Андрій Полтава припустив, що це може бути «тролінг» з боку російських окупантів або найманців.

«Про мінування нема підтвердження. Там опергрупа зараз виїхала, перевіряє. Я думаю, що це, скоріше, – троліг або від російських окупантів, або найманців. Я український волонтер, український блогер, який веде інформаційний спротив проти російської агресії, російських окупантів. Звичайно, що моя діяльність не подобається представникам окупаційної російської влади і тому вони постійно надсилають мені погрози. Мінувань ще не було, ну тепер, бачте, таким чином, вони намагаються впливати на мене», – сказав він.

Згодом правоохоронці розповіли, що інформація про нібито мінування – неправдива. Вони також встановили, що повідомлення надходили з територій непідконтрольних Україні.

Нагадаємо, телерадіокомпанія «Первый городской» 8 липня о 9:58 отримала повідомлення про замінування будівлі каналу. Близько 11:00 телеканал повідомив, що на території «Первого городского» і «Першого міського радіо» ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Фото: скірншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY