detector.media
27.09.2019 17:19
Богдан журналісту «Схем»: Я не спілкуюся з представниками видань, які обманюють суспільство
Богдан журналісту «Схем»: Я не спілкуюся з представниками видань, які обманюють суспільство
Голова Офісу президента України відмовився давати коментар журналісту програми «Схеми: корупція в деталях» Сергію Андрушко, аргументуючи це тим, що «не спілкується із представниками видань, які обманюють суспільство і не дотримуються журналістських стандартів».

Цей момент зафіксований на відео, яке 27 вересня оприлюднили на сторінці програми «Схеми» у Facebook.

«Я не спілкуюся із представниками видань, які обманюють суспільство і не дотримуються журналістських стандартів. Крапка», – сказав голова ОПУ журналісту «Схем», який просив його про коментар.

Він не уточнив, що мав на увазі.

У проєкті «Схеми» пояснили, що опублікували відео «задля уникнення маніпуляцій з боку представників Офісу президента і речниці Зеленського (Юлії Мендель – ДМ)».

На початку відео Юлія Мендель говорить журналісту «Схем» Сергію Андрушко: «По-моєму, попередній президент не відповідав на ваші запитання». Він, своєю чергою, відповів: «Зараз побачимо, як новий буде».

Коли до них наблизився Андрій Богдан, журналіст спробував поставити питання, проте пані Мендель спробувала посунути руку журналіста, у якій він тримав мікрофон. За хвилину після того, як приїхав голова ОПУ, під’їхало авто із Президентом України Володимиром Зеленським. У цей момент Сергія Андрушка намагалися відтіснити Юлія Мендель та декілька охоронців.  

Прессекретарка Президента України Юлія Мендель сказала, що намагалася зупинити журналіста Сергія Андрушка, але «не штовхала і не кидалася» на нього.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY