detector.media
14.09.2019 11:54
Нацрада планує розглянути результати позапланової перевірки «112 Україна» 19 вересня
Нацрада планує розглянути результати позапланової перевірки «112 Україна» 19 вересня
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення запрошує представників ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «Лідер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «ТВ Вибір», ТОВ «Партнер ТВ» на засідання 19 вересня.

Про це йдеться на сайті регулятора.

На засіданні Нацради 19 вересня розглядатиметься питання про результати позапланових виїзних перевірок компаній за ліцензіями на багатоканальне мовлення (МХ-5).

Нагадаємо, Нацрада не має можливості самостійно анулювати ліцензію телеканалу, тож йде за процедурою: періодично проводить перевірки, фіксує порушення, застосовує санкції.

Кожна з п’яти регіональних компаній «112 Україна» має п’ять попереджень, штраф і позов Нацради до суду щодо анулювання ліцензії за недотримання визначених ліцензіями програмних концепцій. Усі компанії не сплатили штрафів та оскаржують у суді всі рішення Нацради про санкції та про відмови в переоформленні ліцензій. Нацрада поступово виграє ці процеси, але їх дуже багато, а суди працюють повільно.

Таким чином, компанії втягли Нацраду в нескінченний судовий процес, а розгляд позовів Нацради про анулювання ліцензій заблоковано до моменту вирішення в суді інших справ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY