detector.media
06.09.2019 12:40
Ольга Фреймут стала ведучою рубрики на радіо «П'ятниця»
Ольга Фреймут стала ведучою рубрики на радіо «П'ятниця»
Ольга Фреймут стала ведучою рубрики про чоловічу та жіночу психологію на радіо «П'ятниця». Проєкт виходитиме по буднях о 12:30.

Про це 6 вересня повідомляє пресслужба каналу «Інтер».

«З 17 вересня на телеканалі "Інтер" стартує нове ток-шоу про стосунки чоловіків і жінок "Роман з Ольгою", ведучі якого – Роман Кадемін і Ольга Фреймут. А з сьогоднішнього дня в ефірі радіо "П'ятниця" чарівна Ольга Фреймут буде ділитися цікавими фактами про чоловічу та жіночу психологію і ставлення до різних життєвих ситуацій», – йдеться в повідомленні.

Продюсер радіо «П'ятниця» Анна Свиридова вважає, що «відносини чоловіків і жінок – тема, яка завжди цікава».

«Цікаві факти і дослідження допоможуть краще зрозуміти героїв телепроєкту "Роман з Ольгою", а також розібратися в їх непростих життєвих історіях», – повідомляє пресслужба каналу «Інтер».

Нагадаємо, Ольга Фреймут та спортивний журналіст Роман Кадемін стали ведучими нового ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на телеканалі «Інтер». Прем'єра нового проєкту відбудеться на «Інтері» у вересні.

23 серпня стало відомом, що нове ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками називатиметься «Роман з Ольгою».

Прем'єра ток-шоу «Роман з Ольгою» на телеканалі «Інтер» відбудеться 17 вересня. Проєкт виходитиме з вівторка по п'ятницю о 16:00.

Фото: радіо «П'ятниця»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY