detector.media
27.08.2019 20:42
Дубінський повідомив, що займатиме посаду заступника голови фінансового комітету Ради
Дубінський повідомив, що займатиме посаду заступника голови фінансового комітету Ради
До Комітету фінансової, податкової та митної політики в парламенті ІX скликання увійдуть ексглава Волинської облради Ігор Палиця і колишній ведучий «1+1» Олександр Дубінський.

Про це повідомив у Facebook народний депутат в Раді VII і VIII скликання Павло Різаненко, пише «НВ.Бізнес».

«Палиця буде секретарем, а Дубінський — заступником голови Комітету фінансової, податкової та митної політики, який тепер буде відповідати за банківську систему! Коломойський-Палиця-Дубінський-націоналізація Приватбанку…», - йдеться в дописі Різаненка.

Він додав, що головою комітету буде юрист Данило Гетманцев, який пройшов в Раду за списком «Слуги народу», а його першим заступником - Ярослав Железняк, партія «Голос», ексрадник прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Олександр Дубінський, у свою чергу, підтвердив у Facebook інформацію про майбутню роботу у фінансовому комітеті.

«Можу тепер офіційно повідомити, що буду займати позицію заступника голови фінансового комітету Ради. Спеціалізація - банки і фінансові ринки», - написав колишній телеведучий.

НВ нагадує, що Ігор Палиця пройшов в Раду як самовисуванець по округу № 22 у Волинській області, є членом політради партії «УКРОП». У 2003−2007 роках був головою правління «Укрнафти». Палицю неодноразово називали соратником олігарха Ігоря Коломойського. Олександр Дубінський - блогер і колишній ведучий програми «Гроші» та керівник проекту «Українські сенсації» на каналі «1+1».

Нагадаємо, раніше Дубінський підтримав обраного від «Слуги народу» депутата Максима Бужанського, який назвав журналістку Ольгу Духніч «тупою вівцею».

У травні «Детектор медіа» публікував матеріал про те, хто такий Олександр Дубінський та як він, колись талановитий економічний журналіст, перетворився на «фахівця» з чорного піару.

На його сайті-блозі, серед іншого, було кілька десятків матеріалів, присвячених колишній голові Нацбанку Валерії Гонтарєвій. Позиція Дубінського щодо Гонтарєвої збігалася з позицією олігарха Ігоря Коломойського, який активно критикував Петра Порошенка та Валерію Гонтарєву, звинувачуючи їх в «експропріації “Приватбанку”». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY