detector.media
13.08.2019 17:24
Вікторія Ярмощук координуватиме кінонапрям у розробці гуманітарної стратегії
Вікторія Ярмощук координуватиме кінонапрям у розробці гуманітарної стратегії
Директорка медіаконсалтингової компанії MRM і виконавча директорка Української кіноасоціації Вікторія Ярмощук координуватиме пул експертів з кінематографії, які працюють над розвитком кіноіндустрії в рамках гуманітарної стратегії, якою опікується радник президента України Володимир Бородянський.

Про це Володимир Бородянський повідомив 13 серпня на своїй сторінці в Facebook.

«Я абсолютно певен, що вона саме та людина, яка буде шукати і віднаходити смисли для розвитку галузі кіно в Україні. Традиційно запрошую звертатися до Вікторії, як і до інших координаторів напрямків, якщо у вас є пропозиції, які ви вважаєте важливими для розвитку тієї чи іншої гуманітарної сфери», – сказав він.

Раніше пан Бородянський повідомив, що напрямок «Музеї та заповідники» координуватиме ексдиректорка Національного художнього музею України Марія Задорожна, а напрямком «Спорт» займатиметься перший віцепрезидент Федерації плавання України Володимир Шумілін.

Нагадаємо, медіаменеджер Федір Гречанінов став координатором медійної робочої групи в розробці медійної частини гуманітарної стратегії, якою опікується радник президента України Володимир Бородянський.

За словами пана Бородянського, у рамках гуманітарної стратегії заплановано 11 напрямків, кожен з яких матиме свого координатора, а саме: музеї та заповідники; театри; музика (консерваторії, філармонії тощо); кіно; релігія; бібліотеки, книги, видавнича справа; медіа: ЗМІ (телебачення, преса, радіо), соціальні медіа та інтернет видання, інформаційна безпека; спорт; туризм; благодійність та волонтерство; гуманітарна та інформаційна політика тимчасово окупованих територій.

Фото: Володимир Бородянський / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY