detector.media
19.07.2019 14:40
Гордон відмовився відповідати на питання про засуджених за шахрайство в РФ «кореспонденток» «Бульвару»
Гордон відмовився відповідати на питання про засуджених за шахрайство в РФ «кореспонденток» «Бульвару»
Головний редактор газети «Бульвар Гордона» Дмитро Гордон відмовився відповідати на питання про засуджених у РФ двох жінок, які мали посвідчення кореспонденток його видання.

Про це він повідомив в інтерв’ю «Радіо Свобода».

Зазначається, що двох жінок засудили за шахрайство в Росії в 2004 році, у них знайшли посвідчення позаштатних кореспондентів газети «Бульвар».

На запитання про те, чи були вони працівницями газети, Дмитро Гордон не став відповідати.

«Я зможу про це розповісти вам, але якщо мені дадуть на це згоду оці дві жінки. Тому що це їхні інтимні подробиці і я не можу розповідати про це», – заявив він.

У 2004 році в російській Карелії були засуджені за шахрайство до шести та семи років ув’язнення дві жінки – Тетяна Мороз і Тетяна Костєва. Суд встановив, що вони протягом двох місяців (березень-квітень 2004 роки) «під виглядом ворожіння на картах, ясновидіння і пророцтва, магічного зміни майбутнього, шахрайським шляхом здійснювали розкрадання грошових коштів жителів Карелії». Генеральна прокуратура РФ повідомила, що всього ними скоєно 166 епізодів шахрайства, у обвинувальному висновку зазначені 170 потерпілих, загальна сума заподіяної ним шкоди перевищила 2,5 мільйона рублів (понад 1 млн грн).

Нагадаємо, 16 травня журналістське подружжя Дмитро Гордон і Олеся Бацман оголосило, що припиняє співпрацю з каналом «112 Україна», на якому вели авторські програми «Гордон» і «Бацман». За їхніми словами, вони не хочуть більше з’являтися на каналі, на якому кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук і його соратники пропагують ідеї «руского міра».

31 травня кандидат в народні депутати Ігор Смешко повідомив, що ведучий та видавець Дмитро Гордон очолив передвиборний штаб його політичної партії «Сила і Честь».

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY