detector.media
19.07.2019 12:40
Керівниця «Схем» пройде стажування Draper Hills Summer Fellowship у Стенфордському університеті
Керівниця «Схем» пройде стажування Draper Hills Summer Fellowship у Стенфордському університеті
Керівницю програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт «Радіо Свобода» та телеканалу «UA: Перший») Наталку Седлецьку обрали до програми стажування Draper Hills Summer Fellowship у Стенфордському університеті.

Про це 19 липня вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Наступні три тижні – у Стенфорді! Мала честь бути обраною на програму стажування Draper Hills Summer Fellowship. Це академічний інтенсив у Центрі демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університету. Цьогоріч у групі – представники 24 різних країн, що розвиваються», – розповіла журналістка.

Вона уточнила, що серед професорів, які читають курс – Майкл Макфол, Френсіс Фукуяма, Тімоті Ґартон Еш. За її словами, у програмі запланована зустрічі з керівними кадрами Google і Facebook.

Крім того, Наталка Седлецька зауважила, що редакція «Схем» продовжує працювати у запланованому режимі.

Нагадаємо, у червні 2019 року Севгіль Мусаєва, яка з 2018 року протягом півроку навчалася у Великій Британії та 10 місяців у США, повернулася до роботи головним редактором видання «Українська правда».

Севгіль Мусаєва була стипендіаткою програми з журналістики фундації Nieman у Гарвардському університеті, де навчалася протягом 10 місяців у 2018-2019 роках. До того вона була стипендіатом Інституту Reuters і півроку навчалася у Великій Британії у 2018 році.

Фото: Наталка Седлецька / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY