detector.media
04.07.2019 17:58
«Громадське» запускає документальний проєкт «Донбас. Перевірка реальності»
«Громадське» запускає документальний проєкт «Донбас. Перевірка реальності»
«Громадське телебачення» 9 липня запускає документальний проєкт «Донбас. Reality check» («Донбас. Перевірка реальності»), у якому перевірить чи відповідають дійсності заяви політиків про економічну, гуманітарну, соціальну та культурну сфери на Донбасі. Проєкт виходитиме щовівторка в рамках прямоетерної програми «Нині вже».

Про це повідомляє пресслужба «Громадського».

Зазначається, що основу проєкту складають реальні історії мешканців Донбасу. Ці історії будуть обговорюватися разом із представниками політичних партій, що мають найбільше шансів потрапити до парламенту (згідно з попередніми рейтингами). Глядачі також матимуть можливість долучитися до дискусії і поставити питання телефоном або в соціальних мережах «Громадського».

«Ми прагнемо подолати популізм та поверховість у риториці старих та нових політиків щодо Донбасу, спонукати їх до відповідальності у заявах та діях, а також заглибитися у нагальні проблеми місцевих жителів Луганщини й Донеччини. Виборець має право почути чітку позицію кандидатів та політичних партій щодо врегулювання конфлікту на сході Україні», – наголосила  продюсерка «Донбас. Reality check» Анастасія Канарьова.

Згідно з повідомленням, у першому випуску відбудеться обговорення щодо торговельної блокади на Донбасі.

Нагадаємо, програма «Лінія дотику», телепроект «Громадського ТБ Донбас», з 2 травня стартувала в ефірі «Громадського телебачення». Програма виходитиме щочетверга о 18:05.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY