detector.media
30.05.2019 14:20
Група StarLightMedia провела марафон до Всесвітнього дня донора крові
Група StarLightMedia провела марафон до Всесвітнього дня донора крові
Група StarLightMedia провела триденний марафон #StarLightGoodBloodDays до Всесвітнього дня донора крові, який відзначається 14 червня, за цей час було зібрано 33 літри крові. Їх передали в Київський міський центр крові.

Про це повідомляє прес-служба StarLightMedia.

Як зазначається, раніше День донора обмежувався однією локацією на Шевцова (де базувався канал СТБ), то цього разу до марафону долучилися всі активи групи.

«Як результат – бажання поділитися своїми 450 мл добра висловили 135 "старлайтівців", які заповнили детальні анкети реєстрації. Звісно, здати кров в силу різних обставин та протипоказань змогли не всі, втім, кількість тих, хто "дійшов" до донорського крісла, вражає – 74 людини. Для порівняння: минулого року ця цифра складала 17 осіб. Всього ж зібрано 33,3 літра крові», – йдеться в повідомленні.

У StarLightMedia додали, що корпоративний День донора у StarLightMedia планують проводити двічі на рік, наступний такий марафон очікується восени, приєднатися може кожен.

Нагадаємо, у травні 2019 року StarLightMedia запустила фундацію взаємодопомоги для своїх співробітників StarLight Hope. Це краудфандінг-платформа для допомоги співробітникам медіагрупи та їхнім родичам у важких життєвих ситуаціях.

Фото: StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY