detector.media
28.05.2019 15:05
В анексованому Севастополі заблокували доступ до сайту «Крим.Реалії»
В анексованому Севастополі заблокували доступ до сайту «Крим.Реалії»
У анексованому Севастополі 28 травня російські оператори телефонного зв'язку «Севтелеком» і «Севмобайл» заблокували доступ до сайту видання «Крим.Реалії» (проект «Радіо Свобода»).

Про це повідомляється на сайті «Крим.Реалії».

«При спробі підключення до сайту через оператора дротового зв'язку "Севтелеком" браузер "Опера" повідомляє: "Не вдається отримати доступ до сайту. З'єднання скинуто". При цьому сайт можна переглянути через сервіс VPN, вбудований у браузер», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що при спробі підключитися до сайту «Крим.Реалії» через оператора мобільного зв'язку «Севмобайл» браузер «Опера» також повідомляє про неможливість встановлення зв'язку із сервером.

Крім того, згідно з повідомленням, у Севастополі не працює мобільний додаток «Крим.Реалії» під операційною системою IOS. Водночас сайт видання можна переглянути через додаток Psiphone.

Нагадаємо, проведене «Лабораторією цифрової безпеки» у березні 2019 року тестування інтернет-блокувань та аналізу даних свідчить, що в окупованому Криму українські сайти найбільше блокують інтернет-провайдери Bospor-Telekom і CrimeaCom. Вони блокують щонайменше 20 українських сайтів, серед яких шість не внесені в офіційні списки Роскомнадзора.

Фото: «Крим.Реалії»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY