detector.media
27.05.2019 17:54
Film.ua продав права на показ «Мавки» до Німеччини
Film.ua продав права на показ «Мавки» до Німеччини
Український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» вийде в прокат у Німеччині.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Німецько-австрійський дистриб’ютор Koch Films придбав пакет прав на показ повнометражного фільму «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad (Film.ua Group) на території Німеччини і німецькомовних країн Європи. Угоду було підписано на цьогорічному кіноринку Marche du Film в Каннах.

Міжнародний передпродаж анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» стартував на кіноринку Marche du Film рік тому. Тоді права на показ мультфільму придбала компанія Italia Film International, субдистриб’ютор Walt Disney Studios у країнах Близького Сходу та Північної Африки.

За минулий рік проект був представлений на різних кіноринках світу. Права на показ були продані у Польщу (Monolith Films), Чехію та Словаччину (Cinemart), Естонію, Латвію і Литву (ACME Film), Португалію (Cinemundo), Румунію, Угорщину, Болгарію (Vertical), Сербію, Хорватію, Словенію, Македонію, Боснію і Герцеговину та Чорногорію (Blitz).

Нагадаємо, «Мавка. Лісова пісня» – повнометражний мультфільм, створений за мотивами однойменної п’єси Лесі Українки, а також на основі українських міфів та культурних традицій. У складі знімальної групи працюють експерти провідних етнографічних інституцій - Кафедра фольклористики Київського національного університету імені Т. Шевченка, Музей ім. Івана Гончара, Музей історії української моди.

Над створенням мультфільму працюють режисерка Олександра Рубан, автори сценарію – Ірина Костюк та Анна Коваль, продюсери – Ірина Костюк, Анна Коваль та Єгор Олесов.  

До створення саундтреку долучились відомі українські музиканти «ДахаБраха».

Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» виграв 9-й конкурс Державного агентства України з питань кіно у вересні 2016 року, й отримав державне фінансування у розмірі 24,5 млн грн., тоді було оголошено, що загальна вартість виробництва фільму складає 98,8 млн грн.

Нагадаємо, прем'єру фільму заплановано на 2020 рік. 

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY