detector.media
17.05.2019 21:08
Відсторонення Huawei від бізнесу в США не зробить цю країну безпечнішою - заява компанії
Відсторонення Huawei від бізнесу в США не зробить цю країну безпечнішою - заява компанії
Раніше президент США підписав указ про запровадження надзвичайного стану в сфері телекомунікацій та заборону на використання американськими компаніями телекомунікаційного обладнання, яке виробляють фірми, що становлять загрозу «національній безпеці, зовнішній політиці та економіці» країни.

Свою позицію на цей указ оприлюднили в штаб-квартирі Huawei.

«Відсторонення Huawei від ведення бізнесу в США не зробить цю країну безпечнішою або сильнішою. Навпаки, через це рішення США доведеться обмежуватися альтернативами більш низької якості, які сповільнюватимуть розвиток 5G у Сполучених Штатах. В кінцевому підсумку це завдасть шкоди інтересам американських компаній та споживачів. Окрім того, необґрунтовані обмеження порушуватимуть права Huawei та зачіпатимуть інші серйозні правові питання», - заявили в компанії.

Нагадаємо, 15 травня президент США Дональд Трамп підписав указ про запровадження надзвичайного стану в сфері телекомунікацій та заборону на використання американськими компаніями телекомунікаційного обладнання, яке виробляють фірми, що становлять загрозу «національній безпеці, зовнішній політиці та економіці» країни.

В указі Трампа не вказані конкретні компанії, у Білому домі стверджують, що документ не спрямований проти конкретних фірм та держав.

Спостерігачі вказують, що цей указ підготував ґрунт для повної відмови США від ділових контактів з китайським телекомунікаційним концерном Huawei.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY