detector.media
02.04.2019 14:34
Одеський кінофестиваль відкрив прийом заявок на пітчинг серіалів
Одеський кінофестиваль відкрив прийом заявок на пітчинг серіалів
10-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) пройде 12-20 липня 2019 року. Пітчинг серіалів у рамках фестивалю відбудеться цього року втретє.

Про це ОМКФ повідомляє прес-релізом. 

Для участі в публічному конкурсі EastSeries у рамках індустріальної секції 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю буде відібрано від 4 до 6 найкращих проектів телесеріалів із міжнародним потенціалом, написаних сценаристами східно- та середньоєвропейського походження, та/або тих проектів, що належать продюсерським компаніям, зареєстрованим у одній із країн Східної та Центральної Європи.

Заявки у програму EastSeries приймаються до кінця травня на офіційному сайті фестивалю. Фінальний список кінопроектів-учасників пітчингу буде оприлюднено на сайті ОМКФ 10 червня.

Найкращий кінопроект за результатами презентацій під час Одеського кінофестивалю обере журі, в яке ввійдуть міжнародні експерти: продюсери, представники кінофондів та інших компаній кіноіндустрії з різних країн світу.

Приз - комплекс послуг постпродакшн на суму 20 тисяч євро від компанії Star Media. Також переможець отримає місце в Writers‘ Campus у межах партнерства с Series Mania.

EastSeries - платформа для презентації найкращих проектів телесеріалів з Центральної та Східної Європи шляхом участі у публічному пітчингу. Програма організована Одеським міжнародним кінофестивалем за підтримки кінокомпанії Star Media, в кооперації зі європейською програмою підготовки для найкращих сценаристів Східної Європи ScripTeast та Series Mania. 2019 року цей конкурс відбудеться в межах ОМКФ втретє.

Із результатами минулорічного пітчингу можна ознайомитися тут

Нагадаємо, цього року Одеський міжнародний кінофестиваль пройде 12-20 липня. 

До 12 квітня 2019 року триває прийом заявок у конкурсні програми фестивалю. 

Нещодавно ОМКФ показав, яким буде оформлення цьогорічного фестивалю - концептуальний стиль розробила студія графічного дизайну 111room, а основою стали роботи одеського фотографа Оксани Канівець.

Фото: ОМКФ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY