detector.media
26.03.2019 16:00
ОМКФ показав, яким буде оформлення цьогорічного фестивалю (ФОТО)
ОМКФ показав, яким буде оформлення цьогорічного фестивалю (ФОТО)
Концептуальний стиль 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ), який пройде 12-20 липня 2019 року, розробила студія графічного дизайну 111room, а основою стали роботи одеського фотографа Оксани Канівець.

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

За словами авторів, в іміджі цьогорічного фестивалю відображено Одесу, яка вже десять років поспіль приймає гостей кінофестивалю. Знакове число 10, в якому відображений ювілей кінофестивалю, гармонійно доповнили світлини Одеси, зроблені фотографом Оксаною Канівець, - йдеться в релізі.

На Одесу можна дивитись по-різному, а для мене найцікавіше - дивитися на неї кінематографічно. Можна просто фіксувати місце, а можна передавати крізь призму об’єктива дух та відчуття моменту. У фотографіях для постера я показала три стани Одеси: розслабленого, споглядаючого та щедрого південного міста - пояснила Оксана Канівець.

Концептуальний стиль цьгорічного кінофестивалю розробляла студія графічного дизайну 111room, яка раніше працювала над серією постерів для «Інтершколи», брендом Strila, у 2017 році брала участь у ГОГОЛЬFESTі, а ще через рік — у «Книжковому Арсеналі», де за чотири дні автори студії розмалювали 30-метрову стіну.

Нагадаємо, цього року Одеський міжнародний кінофестиваль пройде 12-20 липня. 

До 12 квітня 2019 року триває прийом заявок у конкурсні програми фестивалю. 

Фото: прес-служба ОМКФ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY