detector.media
24.03.2019 17:03
Зеленський буде на «1+1» не в усіх програмах студії «Квартал 95» у «день тиші» – заява групи «1+1 медіа»
Зеленський буде на «1+1» не в усіх програмах студії «Квартал 95» у «день тиші» – заява групи «1+1 медіа»
Медіагрупа «1+1 медіа» заявила, що програма телеканалу «1+1» не складалася на користь кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це повідомила прес-служба групи, коментуючи інформацію, що 30 березня, у так званий «день тиші» перед виборами, на «1+1» транслюватимуться проекти «Студії Квартал 95» за участі Володимира Зеленського.

За даними прес-служби, програми «Розсміши коміка» ти «Чистоньюз», які заплановані в сітці на 30 березня, виходять без участі кандидата в президенти Володимира Зеленського, «а випуск “Вечірнього кварталу” є цього дня архівним, і Володимир Зеленський там виступає актором, а не кандидатом».

«Група “1+1 медіа” хоче зауважити, що програмна сітка телеканалу “1+1” не адаптується під промоцію жодних політичних сил і не зазнає кардинальних змін уже кілька років. “Студія Квартал 95” є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення “1+1”», – ідеться в заяві.

За словами представників прес-служби, медіагрупа не порушує законодавства, показуючи Зеленського-актора, так само як і канали групи або інші канали можуть транслювати події за участю президента під час виконання обов’язків глави держави.

Як писав «Детектор медіа», телеканал «1+1» 30 березня, у так званий «день тиші», транслюватиме програми за участю кандидата в президенти Володимира Зеленського. Зокрема і документальний фільм «Рейган», озвучений Зеленським.

Також нагадаємо, що за чотири дні до виборів, 27 березня, на «1+1» відбудеться прем’єра трисерійного серіалу «Слуга народу-3», де головну роль вигаданого президента Василя Голобородька виконує Володимир Зеленський.

Комітет виборців України вважає, що фільм «Слуга народу-3» за законом вважається передвиборчою агітацією.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY