detector.media
07.03.2019 13:08
Почесною гостею на врученні «Золотої Дзиґи-2019» стане директорка Європейської кіноакадемії
Почесною гостею на врученні «Золотої Дзиґи-2019» стане директорка Європейської кіноакадемії
Директорка Європейської Кіноакадемії Маріон Дьорінг стане почесною гостею третьої урочистої церемонії вручення пукраїнської кінопремії «Золотої Дзиґа».

Про це йдеться на сайті Української кіноакадемії. 

У повідомленні зазначено, що Маріон Дьорінг працює в Європейській Кіноакадемії понад тридцять років. До Кіноакадемії приєдналася від самого початку її створення 1988-го року: спершу була PR-менеджером Європейської кінопремії, згодом відповідала за публікації та заходи Кіноакадемії. У 1996 році Маріон Дьорінг стала її директором, а з 2004 року також є продюсером урочистої церемонії вручення нагород Європейської Кіноакадемії. У 2006 році стала виконавчим директором EFA Productions GmbH, компанії, яка разом з Європейською Кіноакадемією займається організацією церемонії вручення нагород.

Нагадаємо, що урочиста церемонія вручення нагород третьої національної кінопремії відбудеться 19 квітня в Києві. Цього року кінопремія вручатиметься в 20 номінаціях. Ведучими церемонії стануть акторка і телеведуча Дар’я Трегубова та журналіст і телеведучий Олег Панюта. 

Нещодавно стало відомо, що лауреатом почесної нагороди «Золота Дзиґа» за внесок в розвиток українського кіно стане Юрій Гармаш.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY