detector.media
06.03.2019 20:05
Заступника голови Кіровоградської облради викликають до поліції через заяву журналіста Гордона
Заступника голови Кіровоградської облради викликають до поліції через заяву журналіста Гордона
Ігоря Степуру викликають 7 березня з'явитися до поліції. Причиною для цього стала заява журналіста Дмитра Гордона, у якій він зазначив, що Ігор Степура бажає його смерті.

Про це Ігор Степура 5 березня повідомив виданню CBN (Центральноукраїнське бюро новин).

«Я вважаю, що люди, які пропагують ті цінності, які пропагує Путін, – це є вороги. Тут вони вільно себе почувають, вважаючи, що демократія – це вседозволеність. Я не буду йому відповідати, бо не хочу його піарити. Побачив, що ворог себе зухвало поводить, – відповів у соцмережах. Міжсобойчики та розбірки – це вуличний формат. Для мене це дитячий сад», – сказав він.

Як повідомляв «Детектор медіа», журналіст Дмитро Гордон заявив, що звернувся до глав МВС, СБУ та ГПУ через те, що колишній нардеп від «Свободи» Ірина Фаріон у соцмережі назвала його ворогом і побажала «здохнути в диких муках», а заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура опублікував у Facebook скріншот із фотографією Гордона і написав: «Треба, щоби воно здохло. Слідом за Бузиною». До цього поста Фаріон залишила коментар: «Так. Бузина зачекався. Хай здохне».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY