detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
06.03.2019 17:40
«Армія ФМ» збільшує потужність передавача в Києві уп’ятеро
«Армія ФМ» збільшує потужність передавача в Києві уп’ятеро
Радіостанція Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України «Армія ФМ» збільшує потужність передавача на частоті 94,6 МГц у Києві з 200 Вт до 1 кВт.

Відповідні зміни до ліцензії радіостанції внесла 6 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 6 березня на підставі висновку «Українського державного центру радіочастот».

Мовлення на цій частоті радіостанція поки ще не розпочала.

Керівниця Центральної телерадіостудії Міноборони Яна Холодна нагадала, що «Армії ФМ» 1 березня виповнилося три роки. Радіостанція мовить у 19 містах по лінії фронту і на Крим. Також минулого року виграла на конкурсі Нацради три частоти у великих містах – Києві, Житомирі та Вінниці. «Ми готові йти далі і завойовувати нові території України», – сказала пані Холодна.

За її словами, «Армія ФМ» розширила кількість випусків новин і включень військових кореспондентів, які служать у різних підрозділах збройних сил (в ефір виходять по 3-4 такі включеня на день). В ефірі виходять ранкове та вечірнє шоу, проекти про ветеранів та їх ресоціалізацію. Радіостанція отримує фідбек (листи і дзвінки) від цивільних слухачів з тимчасово окупованих територій.

На запитання члена Нацради Олега Черниша, коли Центральна телерадіостудія Міноборони запустить телеканал «Армія-ТБ», пані Холодна сказала, що це її мрія, але спершу потрібно розвинути мережу «Армії ФМ», а тоді вже запускати телеканал.

Нагадаємо, що Нацрада додала «Армія ФМ» до переліку радіостанцій, які можуть ретранслювати місцеві мовники за умовами конкурсів на вільні частоти, – на рівні з трьома суспільними радіостанціями «Українське радіо», «Промінь» і «Культура».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY