detector.media
01.03.2019 13:25
ZIK заперечує «тісну співпрацю» з Адміністрацією президента
ZIK заперечує «тісну співпрацю» з Адміністрацією президента
Телеканал ZIK спростовує закиди журналіста Олексія Братущака щодо «тісної співпраці» з Адміністрацією Президента України.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Телеканал ZIK заявив, що участь відстороненого від обов’яків заступника секретаря РНБО Олега Гладковського в програмі Vox Populi була вибором глядачів, оскільки він став ньюзмейкером тижня. «Гостей проекту обирає аудиторія власноруч шляхом голосування на сайті. Усі охочі мають змогу проголосувати за наявну кандидатуру або ж запропонувати свою. Кожен також може поставити гостю запитання – в коментарях до ефіру та безпосередньо під час програми», – йдеться в прес-релізі.

ZIK також заперечує факт «тісної співпраці» з Адміністрацією президента, про яку заявив журналіст Олексій Братущак, який 28 лютого звільнився з каналу. «Стосовно комерційної співпраці телеканалу ZIK не тільки з Блоком Петра Порошенка, а й з іншими політичними партіями, то розміщення матеріалів передвиборної агітації здійснюється виключно на підставі угод з кандидатами на Пост Президента України та обов'язково здійснення попередньої оплати використання ефіру каналу за рахунок коштів виборчого фонду кандидата», – йдеться в прес-релізі.

Як писав «Детектор медіа», журналіст Олексій Братущак звільнився з каналу ZIK, заявивши про цензуру. Він написав у своєму блозі на сайті «Українська правда», що власник ZIKу Петро Димінський домовився з людьми Президента України Петра Порошенка про інформаційну співпрацю. Крім того, назвав маніпуляцією інтерв’ю відстороненого від обов’яків заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, який є фігурантом розслідування проекту «Наші гроші» про корупцію в оборонному секторі держави.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY