detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
08.02.2019 16:13
Журналістка Катерина Маденс подала заяву до поліції через стеження – відкрито провадження (ДОПОВНЕНО)
Журналістка Катерина Маденс подала заяву до поліції через стеження –  відкрито провадження (ДОПОВНЕНО)
Активістка, блогерка, журналістка видання «Громадське слідство» з Одеси Катерина Маденс повідомила, що подала заяву до поліції через стеження за нею невідомими чоловіками

Про це вона написала у Facebook.

«Подала сьогодні (7 лютого – ДМ) заяву відносно переслідування та ймовірного готування замаху на мене. Дуже дякую, Ігор Кравець, за кваліфіковану допомогу мені в написанні заяви!», – повідомила журналістка.

Одеська поліція відкрила провадження за ч.1 ст.182 (Порушення недоторканності приватного життя). Про це «Детектору медіа» повідомила речниця ГУ Нацполіції в Одеській області Любов Гордієвська. За її словами, провадження було відкрито за день до звернення журналістки.

«Був моніторинг інформації у ЗМІ і зареєстрували кримінальне провадження за ч.1 ст.182 (Порушення недоторканності приватного життя) ККУ. Після того як вона звернулася з відповідною заявою, фактично виклавши той самий факт, який був на її сторінці у Facebook і у ЗМІ, її заява була поєднана до цього кримінального провадження, яке було відкрито», – сказала вона.

Нагадаємо, раніше журналістка повідомила, що протягом місяця біля під’їзду свого будинку бачить «чоловіків в капелюхах». «Детектору медіа» вона розказала, що в основному пише про діяльність Одеської міської ради. Зокрема, про мера міста Геннадія Труханова і партію «Довіряй Ділам».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY