detector.media
06.02.2019 12:21
Посольство України в Бельгії привітало Сущенка з 50-річчям
Посольство України в Бельгії привітало Сущенка з 50-річчям
Посольство України в Королівстві Бельгія привітало ув'язненого в РФ українського журналіста Романа Сущенка з 50-річним ювілеєм, який він відзначатиме 8 лютого.

Про це повідомляє інформагентство «Укрінформ», редакція якого має відповідний лист.

«Дорогий Романе! Щиро вітаємо з Днем народження, а точніше з 50-річним ювілеєм. Хочемо побажати міцного здоров'я, стійкості, невичерпної енергії, незгасного оптимізму і мужності. Багато хто знає Вас як щиру і прекрасну людину. Впевнені, що ці якості Ви пронесете з честю через випробування. Ми щиро Вас підтримуємо і віримо, що незабаром настане той момент, коли Ви зможете бути разом зі своєю сім'єю, близькими та друзями. Многая і благая Вам літа!», – йдеться у тексті привітання.

8 лютого Роману Сущенку виповниться 50 років. Планується, що в це день українця відвідає його громадський захисник Марк Фейгін.

Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Його звинувачують у «шпигунстві». 4 червня 2018-го Сущенка засудили до 12 років колонії суворого режиму. 8 жовтня журналіста етапували до колонії.

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY