detector.media
06.02.2019 11:02
Екс-команда журналу «Бізнес» запустила нове медіа
Екс-команда журналу «Бізнес» запустила нове медіа
Екс-головред журналу «Бізнес» В'ячеслав Мироненко разом з екс-колегами по виданню Іриною Чернявською та Валентиною Дудко запустив нове медіа – Investory News. У новому проекті виходитимуть матеріали про інвесторів і інвестиціях, а також новини про бізнес.

Про це повідомляє MC.Today.

Початкові інвестиції в проект склали $50 тис. Це гроші засновників В'ячеслава Мироненка та Ірини Чернявської, яким належить по 45% у виданні, і Валентини Дудко (її частка, відповідно, 10%).

«У кожного в житті виникають моменти, коли позиція і стратегія розвитку попереднього проекту не збігається з власним баченням. Все це змусило частину команди кілька місяців тому покинути проект «Бізнес», щоб створити власну інформаційну платформу», – написав пан Мироненко у Facebook.

Над проектом працюють 10 чоловік. Головний редактор видання – пані Чернявська. 

«Плануємо бути ефективними, тому роздувати штат дорогими нефункціональними фахівцями не будемо. Новинна стрічка сайту буде включати в себе тільки важливі економічні новини. Щодня будуть 1-2 ексклюзивних тексти. У наших планах також більш активний розвиток графічного і відеоконтенту», – повідомила вона.

На сайті Investory News повідмоляється, що медіа не пише про політику та робить акцент на якісному контенті. Сайт матиме англомовну версію.

Нагадаємо, 20 листопада 2018 інформаційно-аналітичний центр «ГМК Центр» запустив медіа-портал GMK Center, який пише про металургію та промисловість в Україні та світі.

На початку грудня 2018 року в Україні запустився інформаційно-аналітичний проект SilkBridge.info. Видання публікує економічні та політичні новини Китаю.

У січні 2019 року ініціативна група компанії QuatroPorte запустила в Україні онлайн-журнал Trend_UA, що висвітлює роботу українських розробників, винахідників і стартаперів. Видання поширюється онлайн безкоштовно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY