detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
05.02.2019 14:24
Юрій Бутусов оскаржуватиме рішення суду за позовом бізнесмена Петровського
Юрій Бутусов оскаржуватиме рішення суду за позовом бізнесмена Петровського
Головний редактор інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов вважає рішення Жовтневого районного суду Дніпра незаконним

Нагадаємо, дніпровський бізнесмен Олександр Петровський подав до суду на інтернет-видання «Цензор.нет», його головреда Юрія Бутусова та ще двох осіб через «висвітлення його особи в негативному світлі» і «твердження про його причетність до кримінального світу». 

Йдеться про публікацію на порталі «Цензор.нет» «Глава ФФУ, нардеп від БПП Павелко притягнув своєму свату, кримінальному авторитету Наріку, Кубок європейських чемпіонів, - Сініцин. ФОТОфакт», пост пана Бутусова у Facebook «"Нарик" - главный меценат Днепра» та репост цього допису двома жінками. 

13 серпня 2018 року Дніпровський Жовтневий райсуд частково задовольнив позов Петровського та зобов’язав Бутусова, видання та ще двох відповідачів виплатити по 2 тис. грн і опублікувати спростування.

У коментарі «Детектору медіа» пан Бутусов повідомив, що оскаржуватиме рішення суду. За його словами, ані редакцію, ані його особисто про судовий процес ніхто не повідомляв.

«Я гадки не мав, що суд в Дніпрі буде вирішувати якісь питання. Це дуже дивно. Я шукатиму це рішення і будемо подавати позов на нього, бо мене не було повідомлено про судовий процес. Хоча я веду публічну діяльність і зателефонувати мені, наприклад, немає жодних проблем»,– сказав він.

Рішення суду Бутусов вважає незаконним: «Чому від мене вимагають, щоб я якусь там інформацію не розповсюджував на сайті "Цензор.нет"? Чому вони взагалі вважають, що це можливо? Мене зобов’язують робити речі, на які я безпосередньо не впливаю. Це абсолютно незаконне рішення», – додав він.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY