detector.media
04.02.2019 16:55
У СБУ спростували повідомлення Дубинського про нібито відкриту проти нього справу
У СБУ спростували повідомлення Дубинського про нібито відкриту проти нього справу
Ведучий програми «Гроші» на телеканалі «1+1» Олександр Дубинський повідомив, що Служба безпеки України нібито відкрила проти нього провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України. У прес-службі СБУ цю інформацію спростовують

Дубинський називає це тиском з боку Адміністрації Президента та Петра Порошенка.

«У Порошенка придумали, як порушити проти мене чергову кримінальну справу і провести обшуки, – написав він у Facebook. – План зірвався тільки завдяки активній підтримці соціальних мереж і моїх передплатників».

Ведучий виклав відео, де розказує про деталі «справи». За його словами провадження відкрито за трьома статтями Кримінального кодексу України: «Перша стаття – це заклик до повалення конституційного ладу, друга – загроза терактів, третя – загроза вбивства двох та більше людей особливо жорстоким шляхом», – сказав він.

Дубинський вважає, що таким чином СБУ хоче отримати дані з його електронних носіїв. 

Повідомлення пана Дубинського спростувала прес-секретарка СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook.

«З ранку подивилась у Facebook відео з паном Дубинським, який, зі знанням справи, розповідав про порушення СБУ кримінальних проваджень щодо нього. Поцікавилась у слідчих – немає нічого такого», – написала вона.

Нагадаємо, у січні 2018 року проти Олександра Дубинського відкрито кримінальне провадження за заявою першого заступника секретаря РНБОУ Олега Гладковського, який звинуватив журналіста у державній зраді й звернувся до СБУ з вимогою розпочати розслідування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY