detector.media
31.01.2019 19:51
Речник Ради Європи заявив, що вважає неприйнятною поведінку ведучої «Россия 1» у кулуарах ПАРЄ
Речник Ради Європи заявив, що вважає неприйнятною поведінку ведучої «Россия 1» у кулуарах ПАРЄ
Керівник з комунікацій Ради Європи Даніель Холтген прокоментував поведінку російської телеведучої Ольги Скабєєвої у кулуарах зимового засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) 24 січня. Вона тоді перебивала першого заступника голови Верховної Ради України Ірину Геращенко під час спілкування з українськими журналістами.

Свою позицію щодо поведінки російської телеведучої речник Ради Європи висловив у коментарі «Укрінформу».

«Це неприйнятна та безпрецедентна ситуація. Такого ще ніколи не було. Усі журналісти отримали нагадування про правила акредитації та поводження у приміщенні Ради Європи», - сказав Даніель Холтген.

Він наголосив також, що це його особиста думка, а не офіційна позиція Ради Європи.

Нагадаємо, 24 січня у Парламентській асамблеї Ради Європи телеведуча телеканалу «Россия 1» Ольга Скабеєва перебивала Ірину Геращенко під час спілкування з українськими журналістами, що викликало невдоволеня медійників. Зокрема, співредактор видання «Європейська правда» Сергій Сидоренко відштовхнув російську журналістку та сказав: «Не заважайте працювати!».

За словами пана Сидоренка, через цей інцидент він отримав від Ради Європи лист про можливе позбавлення акредитації.

Як відомо, у жовтні 2018 року у кулуарах ПАРЄ представники української делегації у відповідь на провокаційні запитання Скабєєвої заспівали Гімн України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY