detector.media
31.01.2019 14:25
«1+1 медіа» оцінює своє охоплення абонентів платного ТБ у 4 млн осіб
«1+1 медіа» оцінює своє охоплення абонентів платного ТБ у 4 млн осіб
На 2019 рік група «1+1 медіа» домовилася про ретрансляцію своїх каналів із 99 % провайдерів, охопивши понад 4 млн абонентів платного телебачення.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розказав  директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення групи «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

Комерційні умови співпраці з більшістю провайдерів були погоджені ще у 2018 році, тому тепер відбувається формальне підписання контрактів. Орієнтовна мінімальна розрахункова ціна на 2019 рік становить 3 грн за абонента. Розрахункова ціна, яка діє з початку 2019 року, становить 5 грн. Але, за словами пана Мальчевського, жоден із провайдерів не вимкнув канали групи з 1 січня 2019 року, тому ціну в 5 грн медіагрупа ще жодного разу не застосувала.

Також «1+1 медіа» відкрита до укладання договорів із розширенням прав на нелінійні послуги (Catch-UP та VOD).

«Останні два роки ми спостерігаємо значний попит діджитал-провайдерів на нелінійні права, зокрема Catch-UP та VOD. Оскільки ринок перебуває у стадії формування, на даному етапі важливо розділяти ці типи прав як окремі сервіси. Зокрема, на 2019 рік ми вже сформували певні стандарти використання Catch-UP телеканалів за допомогою інтерактивної послуги EPG протягом семи днів без каталогізації», - зазначив Андрій Мальчевський.

Детальніше читайте в інтерв’ю «Детектор медіа».

Нагадаємо, наприкінці 2018 року група «1+1 медіа» підписала ліцензійну угоду на трансляцію каналів 1+1 media distribution з провайдерами: Triolan, Lanet, Телемережа (Житомир), МКТБ (Миколаїв) та Основа (Чернігів), «Воля».

 

Фото: Олексій Темченко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY