detector.media
28.01.2019 19:47
Видавництво Condé Nast International оголосило про запуск видання Vogue Business
Видавництво Condé Nast International оголосило про запуск видання Vogue Business
Про запуск нового видання було оголошено 28 січня. Очікується, що Vogue Business буде виданням для ділових ЗМІ, «що пропонує глобальний погляд на індустрію моди».

Про це повідомляє Vogue Ukraine.

Зазначається, що редакція висвітлюватиме матеріали, у яких «перетинаються мода і суміжні галузі, перш за все, технології». 

Головний офіс Vogue Business розташований в Лондоні. Редактором видання стала Лорен Індвік – колишній головний редактор Fashionista.com. Протягом останніх двох років вона очолювала лондонську новинну групу Vogue International, співпрацювала з командами Vogue по всьому світу.

«Наша глобальна мережа, яка налічує понад 800 журналістів, цифрових редакторів і ресерчерів, занурена в актуальні модні тенденції на всіх населених континентах, що надає команді Vogue Business доступ до безпрецедентної інформації і знань – від локальних fashion-тенденцій до змін у виробництві, навчанні, технології та розповсюдженні», - зазначив президент Condé Nast International Вольфганг Блау.

Серед ключових напрямків, з якими працює редакція:

Нагадаємо, у 2018 році було звільнено головну редакторку українського Vogue Ольгу Сушко, у текстах якої були виявлені факти плагіату. На її посаду був призначений Філіп Власов, який створив і очолював протягом двох років відділ моди журналу Vogue UA.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY