detector.media
24.01.2019 20:08
Уряд продовжив Мікрюкову строк перебування на посаді т.в.о. гендиректора Концерну РРТ
Уряд продовжив Мікрюкову строк перебування на посаді т.в.о. гендиректора Концерну РРТ
27 грудня 2018 року Кабінет міністрів України призначив Сергія Мікрюкова тимчасово виконуючим обов'язки гендиректора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення строком на один місяць. 23 січня його було призначено т.в.о. гендиректора до призначення нового керівника Концерну.

Про це йдеться розпорядженні прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, яке розміщене на Урядовому порталі.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, виконання обов’язків генерального директора зазначеного Концерну на директора технічного Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Мікрюкова Сергія Анатолійовича», - йдеться в документі.

Нагадаємо, 27 грудня уряд звільнив Петра Семерея з посади гендиректора Концерну РРТ.

Як повідомляв ДМ, Семерей очолював Концерн РРТ з кінця грудня 2017 року. До того він працював генеральним директором приватного оператора телекомунікацій з Луцька ТОВ «Телемережі України», співвласником якого він є (володіє 40% компанії, а власницею решти 60% компанії є Світлана Шахова). Ця компанія на початку 2017 року побудувала телевежу в селищі Чонгар Херсонської області для організації мовлення на Крим, за що 16 листопада 2017 року Петро Семерей був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY