detector.media
24.01.2019 12:00
Підозрюваного у стрілянині в херсонському прес-клубі відпустили під нічний домашній арешт
Підозрюваного у стрілянині в херсонському прес-клубі відпустили під нічний домашній арешт
23 січня Херсонський міський суд частково задовольнив клопотання слідчого та застосовав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період з 21:00 до 07:00 щодо підозрюваного у стрілянині та розпиленні газу з балончика у прес-клубі інформаційного агентства «Новий день»

Про це йдеться на сайті Судової влади України.

Нагадаємо, 18 січня у Херсоні в прес-клубі місцевого інформаційного агентства «Новий день» між учасниками прес-конференції виникла суперечка із застосуванням зброї та газового балончика. Керівниця прес-центру Олена Ничупуренко отримала опік гортані. За даним фактом попередньо було відкрито провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). За підозрою у нападі на офіс редакції поліція затримала голову обласної організації Соціалістичної партії Кирила Стремоусова. Його також тимчасово відсторонили від посади.

 «З клопотання слідчого вбачається, що 18 січня підозрюваний, перебуваючи у приміщенні прес-клубу видання "Новий день", діючи за попередньою змовою з групою осіб, вчинив зрив масового заходу – конференції за ініціативи громадської організації "Український транспортний союз", проведення якої було попередньо погоджено з органами місцевої влади. Разом з тим, підозрюваний безпричинно та демонстративно, ігноруючи загальноприйняті норми моралі та зауваження громадян, гучно ображав присутніх грубою нецензурною лайкою та використовуючи газовий балончик розпилив його вміст у приміщенні вказаного прес-клубу», – повідомляє прес-служба суду.

Суд частково задовольнив клопотання слідчого тта застосовав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу, а саме з 21:00 год. до 07:00 год.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY