detector.media
19.01.2019 12:20
На межі з Кримом почали мовити ще чотири українські телеканали - Костинський
На межі з Кримом почали мовити ще чотири українські телеканали - Костинський
Триває розбудова українського ефірного телерадіомовлення на півдні Херсонської області - в районах, які потерпають від російської інформаційної агресії.

Про це на своїй сторінці у Facebook 18 січня повідомив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

«Відучора телеканали ATR, Прямий, UATV - в аналогу і СТБ - у цифрі (DVB-T2) розпочали мовлення зі 150-метрової щогли в Чонгарі Херсонської області, на підставі виданих Національною радою дозволів на тимчасове мовлення», - йдеться в повідомленні.

За словами Костинського, загалом зі щогли в Чонгарі здійснюють мовлення в Генічеському районі Херсонської області і в напрямку тимчасово окупованого Криму 3 аналогові телеканали (UATV, ATR, Прямий канал), 9 цифрових (ICTV, Прямий канал, СТБ, «5 канал», UATV, «UA: Крим», ATR Channel, Чорноморська телерадіокомпанія, LALE) та 7 радіостанцій («Армія FM», «UA: Українське радіо», «Радіо НВ», Радіо «Крым Реалии», Meydan FM Group, Радіо Hayat / «Агентство «QHA media», «Радио Херсон-Фм»).

Раніше повідомлялось, що з Гірника в напрямку тимчасово окупованого Донецька транслюються 8 телеканалів у цифровому ефірі, 3 телеканали в аналоговому ефірі та 8 ФМ-радіостанцій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY