detector.media
19.01.2019 11:51
Голову Херсонського осередка СПУ, який ймовірно брав участь у сутичці в прес-клубі, відсторонили від посади
Голову Херсонського осередка СПУ, який ймовірно брав участь у сутичці в прес-клубі, відсторонили від посади
Керівника Херсонської обласної організації Соціалістичної партії України Кирила Стремоусова тимчасово відсторонили від посади. За даними свідків, він брав участь в інциденті 18 січня у прес-клубі херсонського інформагентства «Новий день», де сталась стрілянина та розпилювали газ.

Про відсторонення Стремоусова повідомив на своїй стоінці у Facebook голова Соцпартії Ілля Кива.

«Наша політична партія, не дивлячись на свою впевненість в непричетності до стрілянини в прес-центрі "Новий день" керівника Херсонської обласної організації СПУ Стремоусова Кирила, прийняла рішення відсторонити його від керівництва в СПУ і призупинити його членство в партії на час проведення слідчих дій», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», 18 січня у Херсоні в прес-клубі місцевого інформаційного агентства «Новий день» між учасниками прес-конференції виникла суперечка із застосуванням зброї та газового балооника. Керівниця прес-центру Олена Ничупуренко отримала опік очей. 

Журналіст видання ПІК Олександр Корняков, який був на місці події, стверджує, що, окрім невідомих чоловіків, газ розпилював і голова обласної організації Соцпартії Кирило Стремоусов, який представляється журналістом.

Поліція затримала учасників конфлікту та попередньо відкрила провадження за хуліганство.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY