detector.media
27.12.2018 20:21
Фейгін отримав офіційний дозвіл на відвідування Сущенка в колонії
Фейгін отримав офіційний дозвіл на відвідування Сущенка в колонії
Громадський захисник українського журналіста Романа Сущенка - Марк Фейгін - отримав від Федеральної служби виконання покарань у РФ офіційне підтвердження, що він може відвідати підзахисного у колонії.

Про це він повідомив у Twitter.

«Я отримав відповідь з ІК-11, де відбуває покарання українець Роман Сущенко. Тепер моє право його відвідування підтверджено офіційно», - написав Марк Фейгін.

Раніше громадському захиснику не дозволяли відвідати Сущенка, оскільки Фейгін не є його адвокатом.

«Відповідно до Визначення Верховного суду Росії у випадку, якщо Ваш процесуальний статус захисника засудженого Сущенка був визначений судом у межах кримінальної справи, розглянутої Московським міським судом, Вам не може бути заборонено побачення із засудженим, якщо таке побачення пояснене необхідністю надання юридичної допомоги при наданні відповідних документів», - йдеться в документі.

Як відомо, у квітні 2018 року адвокатська палата Москви позбавила Марка Фейгіна статусу адвоката

Нагадаємо, журналіста Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Його звинувачують у «шпигунстві». 4 червня 2018-го Сущенка засудили до 12 років колонії суворого режиму. 8 жовтня журналіста етапували до колонії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY