detector.media
19.12.2018 17:42
Прямий канал повідомляє про напад на знімальну групу програми «Споживач»
Прямий канал повідомляє про напад на знімальну групу програми «Споживач»
Прямий канал повідомляє, що співробітники одного із сервісних центрів у Києві напали на ведучих програми «Споживач» під час журналістського експерименту

Про це йдеться на сайті каналу.

Повідомляється, що ведучі програми Олена Бунт і Максим Несміянов знімали черговий сюжет програми та намагалися повернути «неякісний товар». За словами пані Бунт, вони проводили експеримент з повернення контрабандної техніки.

«Ми приїхали до сервісного центру дуже популярного і відомого. Тут дуже багато компаній обслуговується. Псевдо сервісний центр. Всі вказані бренди це просто контрабандний товар, нелегально ввезений в Україну і податки за нього не сплачувались», – розповіла ведуча.

За повідомленням каналу, коли вони намагалися повернути товар, працівник центру силою виштовхав Олену Бунт з приміщення і намагався розбити камеру оператора.

Ведучі викликали правоохоронців та написали заяви.

Нагадаємо, у грудні 2017 року журналіст Прямого каналу Руслан Вініченко повідомив про напад на знімальну групу проекту «Споживач» представником фірми-забудовника.

Раніше у Миколаєві троє невідомих напали на журналіста Прямого телеканалу Дмитра Тьосова, який за хвилину мав вийти на зв’язок зі студією в Києві. Поліція затримала нападників.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY