detector.media
01.12.2018 15:26
Наталя Бойко залишила посаду генерального директора Edipresse Media Ukraine
Наталя Бойко залишила посаду генерального директора Edipresse Media Ukraine
Наталю Бойко було призначено генеральним директором медіахолдингу Edipresse Media Ukraine 1 березня 2018 року. До цього вона три роки була заступницею гендиректора холдингу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора був мій останній робочий день в Edipresse Ukraine, далі ми продовжимо співпрацювати у форматі консалтингу. Це були неймовірні чотири роки, за які нам вдалося якісно перебудувати Діджитал напрямок, вивести компанію на стратегічно найсильніші позиції на ринку, активно розвинути редакцінонную підписку, event-напрямок, додавши дуже важливі проекти "Жінка України", Connecting Women, перебудувати бренди "Единственная", 4mama, Destinations і багато-багато всього ще. Я дякую Інні Катющенко за довіру і можливість реалізувати себе, дякую всій команді Edipresse Ukraine, з якої ми пліч-о-пліч працювали і міняли світ до кращого», - написала вона.

Нагадаємо, що Наталю Бойко було призначено генеральним директором медіахолдингу Edipresse Media Ukraine 1 березня 2018 року. До цього вона три роки була заступницею гендиректора холдингу. Перед тим, як почати роботу в Edipresse Media Ukraine, пані Бойко була директором з маркетингу в UMH Publishing.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY