detector.media
28.11.2018 13:47
Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються
Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються
Рекламне агентство Maxus Sigma та Sigma Digital, які входять до рекламного холдингу Creative Marketing Solutions Group Group, об'єднуються в агенство Sigma

Про це йдеться в релізі агентства. 

Повідомляється, що нове агентство зможе самостійно створювати контент для клієнтів, адаптувати його під різні канали комунікації та змінювати рекламні повідомлення, виходячи з реакції споживачів.

«Від самого початку Sigma Digital працювало в тісному зв'язку з Maxus Sigma. Ми обмінювалися досвідом, переймали експертизу, а зараз прийшов час повноцінно об'єднати свої знання і досвід», – прокоментував директор об’єднаного агентства Sigma Євген Левченко.

Медіадиректор агентства Оксана Павлюченко зазначає, що агентство зможе міксувати і реалізовувати цілісні кампанії з використанням оффлайн і онлайн медіа, SMM, PPC, нестандартних рішень, а також створювати власний контент, адаптувати його під різні канали, потреби та інтереси окремих сегментів споживачів.

За повідомленням прес-служби, оновлене агентство Sigma буде спеціалізуватися на комплексних діджитал медіарішеннях «під ключ» (від розробки креативного рішення до медіаекспертизи) і програмних інструментах оптимізації рекламних кампаній.

Також зазначається, що команда агентства продовжить роботу без змін, всі зобов'язання перед клієнтами будуть виконані.

Нагадаємо, у березні 2017 року український рекламно-комунікаційний холдинг CMS Group оголосив, що до медійного агентства Maxus Sigma холдингу приєдналася діджитал-команда Sigma Digital на чолі з Юрієм Блоцьким, який раніше очолював агентство Advance Digital в рамках групи «АДВ Україна». Одночасно CMS Group повідомив про вихід з холдингу агентства MediaHead.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY