detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
14.11.2018 12:51
Нацрада перевірить новий канал Мураєва
Нацрада перевірить новий канал Мураєва
За самовільний запуск без змін до ліцензії

14 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага») за самовільне пере форматування цього мовника на телеканал «Наш».

Під час моніторингу Нацрада виявила, що канал самовільно змінив формат (культурологічно-розважальний з фільмопоказом на інформаційно-аналітичний) і програмну концепцію (відсутні культурно-мистецькі, науково-просвітницькі, дитячі, розважальні передачі та фільмопоказ), а також використовує логотип «Максі-ТВ незабаром Наш» замість «Максі-ТВ». При цьому каналу не вносив відповідних змін до ліцензії.

Канал представляв директор Тигран Мартиросян. Він сказав, що мовник нічого не порушує, але погодився з Нацрадою, що перевірка потрібна, щоб розібратися.

Нагадаємо, 7 листопада в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Наша Прага» став Володимир Мураєв, керівником компанії – колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne Тигран Мартиросян.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY