detector.media
12.11.2018 15:54
Канал «24» звинувачує «1+1» у плагіаті
Канал «24» звинувачує «1+1» у плагіаті
Редакція телеканалу «24» заявляє, що журналісти програми «Секретні матеріали» каналу «1+1» використали у своїй програмі про корупцію у Київському політехнічному інституті кадри журналістського розслідування програми «ЦРУ» «КПІ як корупційне князівство»

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба каналу.

«Ми всією редакцією перебуваємо в шоковому стані від витівки колег з "1+1", бо, щоб досягти такого професійного "дна", треба ще постаратися. "Секретні матеріали" повністю взяли наші кадри, наше розслідування – зробили із цього "власний" продукт. Згадки про 24 канал та програму "ЦРУ" – жодної», – йдеться в релізі каналу.

Телеканал виклав свою позицію у Facebook, у якій повідомляє, що чекє від керівництва проекту «Секретні матеріали» вибачення та просить вказати першоджерело у своєму матеріалі.

Наводимо також сюжет каналу «24».

«Детектор медіа» звернувся до керівниці групи просування інформаційного мовлення «1+1 медіа» по коментарі та чекає на відповіді.

Нагадаємо, у травні 2018 року журналістка телеканалу «24» Єлизавета Герасим’юк звинуватила журналістку програми «ДжеДАІ» каналу «2+2» Катерину Колган у плагіаті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY