detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
31.10.2018 13:57
Ірина Ромалійська стала ведучою програми «Вечер» на каналі «Настоящее время» у Празі
Ірина Ромалійська стала ведучою програми «Вечер» на каналі «Настоящее время» у Празі
Українська журналіста Ірина Ромалійська починає працювати ведучою програми «Вечер» на каналі «Настоящее время» у Празі з цього тижня

Про це «Детектору медіа» повідомив головний редактор інформаційних програм каналу «Настоящее время» Кирило Сухоцький.

«Ірина Ромалійська приступає до роботи на каналі "Вечір" у Празі цього тижня. Вона приєднується до динамічної професійній команді журналістів із різних країн, що випускають в ефір 24-годинний телеканал російською мовою, основним завданням якого є надання об'єктивної, точної інформації, незалежно ні від яких політичних або фінансових інтересів. Ірина зарекомендувала себе як дуже яскравий і досвідчений журналіст в Україні, і ми дуже раді тому, що вона приєднується до нашої команди», – прокоментував пан Сухоцький.

За його словами, пані Ромалійська буде однією з ведучих головної програми вечірнього прайму «Вечер», яка виходить в ефір з понеділка по п'ятницю з 21:00 до 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, у середині жовтня Ірина Ромалійська повідомила про припинення співпраці з «Громадським телебаченням», де була ведучою російськомовного проекту «Громадское». Перед цим вона припинила співпрацю з кримськотатарським каналом АТR.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY