detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
16.10.2018 17:07
Логунов і Малихіна спростували інформацію про співпрацю з новим каналом Мураєва
Логунов і Малихіна спростували інформацію про співпрацю з новим каналом Мураєва
Колишня керівниця служби новин телеканалу «112 Украина» Ірина Малихіна та екс-генпродюсер «112 Украина» Сергій Логунов спросували повідомлення ЗМІ про їх співпрацю з майбутнім телеканалом нардепа Євгена Мураєва, який, нібито, має назву «Наші»

16 жовтня видання «Телекритика» повідомило, що генеральним директором майбутнього каналу стала Олена Рудик, генпродюсером – Сергій Логунов, а шеф-редактором нового каналу стала Ірина Малихіна.

Видання посилається на «власні джерела на ринку».

«Детектор медіа» звернувся до Логунова, Малихіної та Рудик по коментар.

«Я категорично спростовую цю нісенітницю», – сказала пані Малихіна.

Пан Логунов у коментарі «Детектору медіа» також повідомив, що інформація про його співпрацю з проектом неправдива та вважає, що «Телекритика» має її спростувати.

«Це не відповідає дійсності, навіть розмов не було про участь в цьому проекті, ні з ким. Новина, яка вийшла на "Телекритиці" – неперевірена і неправдива. Цікаво, що маючи у відкритому доступі інформацію, що це не відповідає дійсності на моїй сторінці у ФБ і на сторінці Наталії Влащенко, її все одно до цих пір не змінюють. Чому так відбувається, питання до "Телекритики". Вважаю, що видання має спростувати цю інформацію і принести вибачення за цю ситуацію», – сказав він.

«Детектор медіа» очікує на коментар пані Рудик.

«Телекритика» оновила свій матеріал повідомленням, що «Малихіна та Логунов спростували свою участь у проекті, вказавши на її недостовірність».

Нагадаємо, 15 жовтня політик, ведучий телеканалу NewsOne Євген Червоненко на своїй сторінці в Facebook розповів про пожежу в будівлі, де, за його словами, облаштовується новий телеканал Євгена Мураєва. На момент пожежі в приміщенні якраз проводився ремонт.

Як повідомляв «Детектор медіа», Сергій Логунов пішов з посади генерального продюсера «112 Украина» 31 травня.

1 жовтня Ірина Малихіна припинила співпрацю з телеканалом «112 Україна». «Детектору медіа» вона повідомила, що її з каналом «творчі шляхи розійшлися».

Олена Рудік припинила співпрацю з каналом NewsOne у якості гендиректора 2 жовтня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY