detector.media
12.10.2018 12:38
«Громадське телебачення» запускає дві нові програми
«Громадське телебачення» запускає дві нові програми
«Громадське телебачення» повідомляє про запуск нових програм інтерв’ю – «Почую кожного» та «Дуже важлива передача».

Про це йдеться в релізі «Громадського ТБ».

Культурологічний проект «Почую кожного» – це розмова про життя із акторами, режисерами, співаками, художниками. Ведучий – Олексій Тарасов. Старт проекту відбудеться 12 жовтня о 22:15. Гостею першої програми «Почую кожного» стане співачка Джамала.

Аналітичний проект «Дуже важлива передача» вестиме Наталка Гуменюк. Програма стартує 15 жовтня о 22:15 в ефірі «Громадського ТБ».

«"Дуже важлива передача" – це неформальна розмова з найцікавішими людьми світу і країни про найважливіші феномени сучасності, пояснила ведуча. Це дискусія про світ і місце України в ньому, про свободу і безпеку в часи турбулентності: від впливу соцмереж на людей до того, як змінюється сучасний тероризм, від міграції до гібридної війни».

Героєм першої програми стане український та американський історик, директор Гарвардського українського інституту Сергій Плохій.

Нагадаємо, 10 жовтня проект «Громадське телебачення» запустив оновлений сайт. Цього ж дня виконавча директорка ГО «Громадське телебачення» Катерина Горчинська попрощалася з колективом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY